Asiakkaamme kertovat

Kirsi Mäki

Kirsi Mäki

Soitin Profivettiin, ja heidän avullaan pääsin koirani kanssa lopulta toiselle lääkärille akuuttina tapauksena. Koiralta otettiin näyte, se sai diagnoosin ja siihen oikeat lääkkeet. Tämä oli mielestäni erinomaista asiakaspalvelua!

lue lisää
Jyri ”Jykke” Malmström

Jyri ”Jykke” Malmström

Pitkän linjan valmentaja-ratsuttaja -ammattilaisena arvostan eläinlääkärin kokemusta urheiluhevosten hoidosta, eläinlääkärin omaa ratsastusurheilutaustaa sekä kommunikaatiota ratsastajan/valmentajan ja eläinlääkärin välillä.

lue lisää
Anne Koskelainen @rasannespoodles

Anne Koskelainen @rasannespoodles

Yhteistyö Profivetin kanssa on helppoa, minut ja koirani tunnetaan, ja on mukava tulla aina uudelleen. Vuosien varrella on ollut pari aika harvinaistakin ongelmaa, diagnoosi on löydetty yhdessä. Arvostan sitä että omistajan mielipidettä ja havaintoja kuunnellaan sekä sitä että keskusteluyhteys lääkärin kanssa on avoin, puolin ja toisin. Arvostan palvelua, ammattitaitoa, suoruutta ja sitä että näkemys on yhteinen.

lue lisää
Korumies Arvi

Korumies Arvi

On tärkeää, että hevoseni tunteva eläinlääkäri on tarvittaessa nopeasti tavoitettavissa. Että hoito, joka alkaa ostotarkastuksesta, on kokonaisvaltaista hevosen hyvinvointia tukevaa työtä eikä pelkästään satunnaisia käyntejä silloin tällöin. Hyvä eläinlääkäri on mukana koko ajan hevosen ja minun kanssani osana toimivaa tiimiä.

lue lisää