Korumies Arvi

Moikka!

Olen Arvi ”KoruMies” Martikainen. Kenttäratsastaja ja yrittäjä. Kilpailen kenttäratsastuksen lisäksi myös rataesteillä. Hevoset eivät pelkästään kuulu elämääni, vaan ne ovat ELÄMÄNI!
Hevosissa parasta on ehdottomasti luottamuksen aikaansaaminen, jalo ja pyyteetön ystävyys sekä itsensä ylittäminen. Rakastan valmentautumista tiukkojen ja vaativien valmentajien kanssa, jolloin voin kokea niin onnistumista, kuin epäonnistumisia.
Kilpaileminen on oma maailmansa, jossa voisin elää vaikka aina. Tykkään rakentaa luottamusta hevosten kanssa touhuten, käyn mm maastoilemassa paljon ilman päämääriä.
Nöyryys ja kiitollisuus mitä nuo eläimet ihmiselle opettavat – sen voi opettaa vain hevonen.
Profivetin Sari on hoitanut nykyistä ja entisiä hevosiani jo pitkään. Olen aina kuullut hänen palveluistaan pelkästään positiivisia kommentteja ja sen takia luonnollisesti otan tarkistukset ja hoidot omalle hevoselleni Sarin kautta. Olen myös joutunut käyttämään eläinlääkäripalveluita akuuteissa tilanteissa, ja Profivetistä olen saanut avun todella nopeasti.
Valkeakosken klinikalla on kivasti huomioitu myös tekemistä pikkusiskolleni, jos olemme tuoneet hevosen tarkastukseen tms. Profivetissä on kiva käydä, koska jotenkin tuntuu että vastassa siellä on enemmänkin ystävä kuin eläinlääkäri. Ja etenkin myös mukavat hoitajat. On tärkeää, että hevoseni tunteva eläinlääkäri on tarvittaessa nopeasti tavoitettavissa. Että hoito, joka alkaa ostotarkastuksesta, on kokonaisvaltaista hevosen hyvinvointia tukevaa työtä eikä pelkästään satunnaisia käyntejä silloin tällöin. Hyvä eläinlääkäri on mukana koko ajan hevosen ja minun kanssani osana toimivaa tiimiä.
Hevosia tulisi mielestäni myös käydä säännöllisesti tarkistuttamassa klinikalla eikä vasta silloin kuin oireita ilmenee. Hyvä terveys on jalojen ystäviemme oikeus. He eivät sitä osaa itse vaatia, mutta meidän velvollisuutemme on se heille antaa. Isolla sydämellä suosittelen Profivetin palveluita kaikille hevosenomistajille.

Kuva: Maisa Hyttinen