Hevosklinikka

Meillä Profivetissä on vuosikymmenten kokemus niin harraste- kuin urheiluhevosten hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimisesta. Panostamme hoidon laatuun ja hevosesi hyvinvointiin. Meiltä saat monipuoliset palvelut ympäri vuoden. Toimintaamme kuuluvat myös monipuoliset siittolapalvelut.

Ostomyynti- ja vakuutustarkastukset

Teemme osto- ja vakuutustarkastukset ammattitaidolla. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Ähkyhoidot

Sairaalatasoinen konservatiivihoito ähkypotilaille.

Hammashoidot

Säännölliset hammastarkastukset, raspaukset, hampaiden peruspoistot, kariespaikkaukset, diastemahoidot, katso lisää.

Tuki- ja liikuntaelimistön tarkastukset ja tutkimukset

Teemme ammattitaidolla ontumatutkimukset, selkätutkimukset, kaularangan tutkimukset sekä säännölliset vet-checkit.

Akuuttihoito

Mm. tapaturmat, haavat.

Varsojen hoito

Vasta-ainetestaukset, plasmapankki, varsojen sairaalahoito.

Ennaltaehkäisevä hoito

Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto esim. rokotukset, lantanäytteiden tutkimukset, loishäädöt sekä säännölliset vet-checkit.

Kirurgia

Hevosille on oma leikkausosasto, jossa suoritamme mm. ruunaukset, nivelhuuhtelut, haavojen ompelut, kasvainten poistot, puikkoluun poistot sekä varsojen kasvuhäiriöleikkaukset.

Hevosasiakkaita pyydetään ottamaan hevosen passi mukaan eläinlääkärikäynnille mahdollisia merkintöjä varten.

Eviran ohjeen mukaan: “Eläimen pitäjän on huolehdittava siitä, että eläintä koskevat tiedot tunnistusasiakirjassa ovat oikein ja ajan tasalla; hevoseläimen kelpoisuus ihmisravinnoksi teurastettavaksi, mikrosirun koodi, hevoseläinluokka (rekisteröity tai muu kuin rekisteröity) sekä omistusta koskevat tiedot, jos myöntävä toimielin niin edellyttää. Eläimen tietojen muuttuessa eläintenpitäjän on 30 päivän sisällä muutoksesta toimitettava tunnistusasiakirja myöntävälle toimielimelle tietojen päivittämiseksi tunnistusasiakirjaan ja tallentamiseksi tietokantaan.” Lue lisää Eviran sivuilta.