Poliklinikka

Varaa aika soittamalla 020 756 9690

Peruspalveluumme kuuluu kokonaisvaltaista palvelua tarjoava poliklinikka. Poliklinikalla sinulla on mahdollista saada lemmikillesi tai hevosellesi kaikki polikliiniset palvelut sekä akuuttihoidon kiireelliset palvelut. Seuraavissa esimerkkejä palveluista.

Rokotukset

Rokottamalla eläimet pyrimme ennaltaehkäisemään ja suojaamaan ne tiettyjä tarttuvia tauteja vastaan. 

Lue lisää eri eläinten rokottamisesta täältä.

Kuvantamispalvelut

Meillä on kattava ja monipuolinen laitteisto kuvantamispalveluihin. Voimme hoitaa paikan päällä niin ultraäänitutkimukset kuinröntgentutkimuksetkin. Käytössämme olevan digitaalisen röntgenlaitteiston avulla saamme tarkat ja laadukkaat kuvat. 

Tutustu tarkemmin röntgentutkimukseen.
Lue lisää ultraäänitutkimuksista. 

Oma laboratorio

Eläinsairaalassamme toimii hyvin varustettu laboratorio. Saamme paikan päällä tehtyä laajan kirjon laboratoriotutkimuksia jo potilaskäynnin aikana.

Tarkemman listauksen laboratoriomme palveluista löydät täältä.

Tunnistusmerkinnät

Eläimet voidaan tunnistusmerkitä mikrosirulla. Lue lisää

Pieneläinten lisääntymispalvelut

Pieneläimille tarjoamme mm. progesteronitutkimukset odottaessa, keinosiemennykset sekä uroksen siementen kerääminen ja tutkiminen. Meiltä saat apua myös urosten eturauhasvaivoihin.

Tutustu tarkemmin progesteronitutkimukseen tästä.

Silmätutkimukset

Silmätutkimukset, silmänpaineen mittaukset ja kirurgiset operaatiot mm. cherry eye-leikkaukset. Hoidamme poliklinikalla myös hevosten silmäongelmia. Lue lisää

Eutanasia

Joskus eläimen sairaus voi olla niin vakava, että toipuminen on hyvin epätodennäköistä tai mahdotonta. Tällöin omistajan on tehtävä vaikea päätös, jotta eläin ei joutuisi turhaan kärsimään. Päätöksen tekemisessä auttaa hoitava eläinlääkäri. Lue lisää 

Akuuttihoito

Apua äkillisiin sairastumisiin, joita ovat esimerkiksi tapaturmat, myrkytykset, äkilliset korva- ja silmävaivat, äkisti alkanut ripulointi/oksentelu, kiireellisen leikkaukset kuten märkäkohtu, sektio, mahalaukun kiertymä.

Ajanvaraukset akuuttihoitoon ainoastaan puhelimitse 020 756 9690.