Poliklinikka

Peruspalveluumme kuuluu kokonaisvaltaista palvelua tarjoava poliklinikka. Poliklinikalla sinulla on mahdollista saada lemmikillesi tai hevosellesi kaikki polikliiniset palvelut sekä akuuttihoidon kiireelliset palvelut. Seuraavissa esimerkkejä palveluista.

Rokotukset

Rokottamalla eläimet pyrimme ennaltaehkäisemään ja suojaamaan ne tiettyjä tarttuvia tauteja vastaan. 

Lue lisää eri eläinten rokottamisesta täältä.

Kuvantamispalvelut

Meillä on kattava ja monipuolinen laitteisto kuvantamispalveluihin. Voimme hoitaa paikan päällä niin ultraäänitutkimukset kuinröntgentutkimuksetkin. Käytössämme olevan digitaalisen röntgenlaitteiston avulla saamme tarkat ja laadukkaat kuvat. 

Tutustu tarkemmin röntgentutkimukseen.
Lue lisää ultraäänitutkimuksista. 

Tunnistusmerkinnät

Eläimet voidaan tunnistusmerkitä mikrosirulla. Lue lisää

Oma laboratorio

Eläinsairaalassamme toimii hyvin varustettu laboratorio. Saamme paikan päällä tehtyä laajan kirjon laboratoriotutkimuksia jo potilaskäynnin aikana.

Tarkemman listauksen laboratoriomme palveluista löydät täältä.

Silmätutkimukset

Silmätutkimukset, silmänpaineen mittaukset ja kirurgiset operaatiot mm. cherry eye-leikkaukset. Hoidamme poliklinikalla myös hevosten silmäongelmia. Lue lisää

Pieneläinten lisääntymispalvelut

Pieneläimille tarjoamme mm. progesteronitutkimukset odottaessa, keinosiemennykset, uroksen siementen kerääminen ja tutkiminen sekä herpes-rokotus. Meiltä saat apua myös urosten eturauhasvaivoihin.

Tutustu tarkemmin progesteronitutkimukseen tästä.

Eutanasia

Joskus eläimen sairaus voi olla niin vakava, että toipuminen on hyvin epätodennäköistä tai mahdotonta. Tällöin omistajan on tehtävä vaikea päätös, jotta eläin ei joutuisi turhaan kärsimään. Päätöksen tekemisessä auttaa hoitava eläinlääkäri. Lue lisää