Lemmikit liikkeelle!

Lähde liikkumaan ja voita upeita palkintoja!

Profivet Oy:n ja yhteistyökumppanien adventtikalenteri kutsuu lenkille lemmikin kanssa tai ilman. Tontut ovat toimittaneet lenkkipolkujen varrelle ilmoituksia, joissa seikkailee eri eläinlajeja. Jokaisella adventtiviikolla lenkkipolulta etsitään tiettyä lajia, ja sen koodilla pääset osallistumaan liikuttavien upeiden tuotepalkintojen arvontaan.

TOIMI NÄIN:

  1. Seuraa Profivetin verkkosivuja tai facebook-sivua ja ota selville mitä eläintä etsitään juuri nyt ja suuntaa lenkkipolulle
  2. Bongaa eläin oman lenkkipolkusi varrelta ja ota ylös eläimen koodi – koodi koostuu numeroista ja kirjaimista. HUOM! Bongattava eläinlaji vaihtuu viikoittain, joten silmät kannattaa pitää auki myös tulevien viikkojen varalle.
  3. Osallistu kilpailuun syöttämällä koodi sekä yhteystietosi kilpailusivulla profivet.fi/kilpailu tai täyttämällä kilpailulomake Profivetin klinikalla. HUOM! Ilmoituksen QR-koodi vie sinut suoraan kilpailusivulle!
  4. Joka viikko arvomme oikein bonganneiden kesken upeita palkintoja yhteistyökumppaneiltamme – ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti

TULE MUKAAN LIIKKUMAAN JA LIIKUTTAMAAN LEMMIKKEJÄ!

#lemmikitliikkeelle

Viikoittain arvottavat eläinaiheiset palkintomme pitävät sisällään lahjakortteja sekä tuotteita mm. seuraavilta yrityksiltä: Profivet, Haukkumaa, Pirkanmaan koirauimala, Pälkäneen Aapiskukko, Royal Canin, Vietti & Vaisto, Ilola, Waltikka sekä Vetramil.

OSALLISTU TÄSTÄ

VINKKI!
Tänne kannattaa lenkkeillä:

VALKEAKOSKI: Eerolassa pururadan alue • Santun lenkki • Ulvajanniemi • Riippusiltojen lenkki • Korkeakangas • Yli-Nissi

PÄLKÄNE: Aapiskukon kuntoportaat

TAMPERE: Kaukajärvi

TOIJALA: Nahkialan kuntoportaiden lenkki • Viialassa Nahkatehtaan alue

YHTEISTYÖSSÄ

Kilpailun säännöt

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun tai arvontaan, tulee osallistujan toimia kilpailun ohjeistuksen mukaan. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua. Kilpailu- tai arvontaohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 21.11.-24.12.2023

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot. Luovuttamalla yhteystiedot osallistuja hyväksyy Profivetin ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointiviestien vastaanottamiisen sähköpostitse.

Palkinnot ja voittajat

Kilpailun päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimeä ei julkaista, ellei lupaa ole saatu. Kilpailun palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Palkinnot tulee noutaa eläinsairaalalta sovittuina päivinä/aikana.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun tai arvontaan osallistumiseen.

Muutokset ja peruutus

Profivet Oy varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan etukäteen verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.